Vores nye funktionelle og indbydende bryggers.

Vi har nu efterhånden brugt cirka 2 måneder på, at lave vores bryggers om, da det var det rum, som vi syntes trængte aller mest til en opfriskning.

 

Vi har brugt lang tid på, at finde det helt rette, som både skal have god opbevarings muligheder, fungere godt i hverdagen og se godt ud og vi mangler stadigvæk lidt småting, men jeg syntes I skulle inviteres indenfor og se lidt billeder af det vi er blevet færdige med.

På den ene side har vi valgt et smallere højskab, primært som elektronik skab. Bænken er opbygget af to skuffemoduler og så har vi overskabe alle de steder det kan lade sig gøre.

For mig handler indretning om, at skabe orden og finde nogle gode indretnings løsninger, som fungere godt i hverdagen.

Jeg har haft et stort ønske om, at have en del knager i vores nye bryggers, da man har rigtig mange jakker hængende og der skal også være plads til, at gæsterne kan hænge deres jakker fra sig.

Jeg har derfor valgt knagerne: The Dots knagerne fra Muuto, da de matcher min indretnings stil godt og både er praktiske og pæne og have hængende og på væggen over bænken, har jeg behov for noget som gør, at væggen ikke ser tom og kedelig ud og som give lidt god opbevarings muligheder.

En bred træknage fra Muubs, som er god at have da der er plads til rigtig mange jakker og så er jeg glad for, det rå look, som matcher indretningen rigtig godt.

For at udnytte pladsen på en smal væg og have muligheden for ekstra opbevaring har jeg valgt, at hænge to Sticks knager fra Normann Copenhagen op. Et par anderledes, men flotte og dekorative knager og de er blevet gode og brugbare til tasker, som hurtig kan komme til, at ligge og flyde.

Den anden side: Her har vi fået vaskemaskine og tørretumbler op i højde og det giver denne plads, som jeg har set meget frem til, at indrette. Jeg har valgt at dekorere med lidt fra genbrug, et træfad fra Muubs, blomster og en stage, som jeg har købt i Søstrene Grene.

Bryggerset er det første gæsterne ser og jeg ønsker derfor, det skal være flot og indbydende og jeg er derfor rigtig glad for de indretnings muligheder jeg har fået i vores nye bryggers og at vi har valgt at sætte en del lys op, så det er lyst og indbydende.

 

Jeg er selv helt tosset med det rå og enkle look og jeg skaber looket ved, at mixe genbrugs træ i boligindretningen og få farver.

Jeg har på væggen valgt at hænge tre kroge op, som skal bruges til nøgler, så de ikke ligger og flyder og en Pocket Organizer 2 fra Norman Copenhagen til småting og ekstra nøgler.

For os fungere det godt i dagligdagen, fordi der er gode opbevarings muligheder, som gør at man hurtig kan komme af med sine småting og det er med til, at sikre at bryggerset altid fremstår pæn indbydende.

– Jeg elsker Moderne Boligindretning –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.