Opslagstavle i indretningen

En praktisk og flot løsning til indretningen og det jeg selv godt kan lide ved, at bruge opslagstavler i indretningen er, at man både har noget praktisk til brug i hverdagen og samtidig noget der skaber flot opbevaring og indretning, som nemt kan fornys med billeder eller citater.

Jeg selv er meget glad for opslagstavler med flere funktioner, da jeg ofte finder dette nødvendig i dagligdagen hjemme hos mig.

Jeg vil i mit indlæg komme ind på nogle af de opslagstavler, som jeg finder flotte og samtidig brugbar i indretningen og hverdagen.

Opslagstavle: MESH fra House Doctor

Denne fine opslagstavle fra House Doctor, syntes jeg er rigtig fin og dekorativ til indretningen, både fordi den pynter flot i indretningen og fordi den er praktisk med dens fine opbevaringskurv i bunden. Selve nettet er rigtig fin, at bruge fine og dekorativ klemmer på og opslagstavlen vil som helhed kunne fremstå både råt og feminint. Alt efter ønske.

Mål: b: 50×6 cm, h: 72,5 cm

Opslagstavlen fås i sort, hvid og messing.

Pris: 549,-

Klemmen kan købes i diverse hobbyforretninger.

Opslagstavle: The Oak Men

Denne smarte opslagstavle fås i to størrelser og det jeg godt kan lide ved denne tavle er de to funktioner, hvor man både kan bruge magneter og skrive på med kridt.

Størrelserne

Tavlen i sig selv er også virkelig flot og fremstår med et flot råt look som kombinationen af det sorte og trærammen giver. Et look jeg selv er helt vild med.

Jeg selv bruger meget min tavle til, at notere eksempelvis madplan, ugeplan og andre praktiske oplysninger og gøremål.

Pris fra 599,-

Som tilbehør til tavlen, vil de flotte magneter fra samme serie “The Oak Men” være super flotte, da de står super flot til tavlen og det rå look.

Pris på magnetterne: 99,-

Opslagstavle: Frame Pinboard fra Ferm Living

Modellen fås i to forskellige størrelser

  • Lille model: B:  62 x H: 82 x D: 3.5 cm
  • Stor model: B: 82 x H: 123 x D: 3.5 cm

Denne fine opslagstavle er bestående af et meget stilrent design og har stadigvæk de to funktioner, at den kan bruges både til magneter og nåle. Øverst er opslagstavlen bestående af kork beklædt af flot stof i enten grå eller blå og nedenunder har man en magnet metal plade og til sidst har man afsluttet det flotte stilren design med en egetræsramme, alt sammen hvor det harmonere flot sammen i farverne.

Pris fra: 1699,-

Håber dette kan give lidt inspiration til smart opbevaring i form af en stilren opslagstavle til indretningen.

Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.