Den Perfekte Indretning af din Entré

En entré har mange funktioner og skal samtidig indeholder rigtig mange ting. Du har typisk sko, overtøj, vanter og tasker stående. Måske bliver din entré også brugt til, at vaske familiens tøj og samtidig ønsker du, at din entré skal være indbydende både for gæster og funktionelt for dig selv, at komme hjem til.


Læs med i dette blog indlæg og bliv inspireret til hvordan du bedst muligt udnytter pladsen i din entré.

Inspiration & Billeder fra egen Entré

Hvis din entré ikke er særlig stor, eksempelvis som vores. Kan det godt være en udfordring, at få plads til alle tingene. Vi valgte denne løsning fra HTH Køkkener og den har virkelig givet os nogle rigtig gode opbevarings muligheder.

 

indretning af entre - inspiration - entre - boligindretning -

Muuto – The Dots Knager

indretning af entre - inspiration - boligindretning - funktionelle knager

Træknage fra Muubs og små knager Sticks fra Normann Copenhagen i Sort

Vaskearrangement og en masse bordplads


Plads til Overtøjet og Skoene

Jeg havde selv et ønske om, at der skulle være rigtig god opbevaring til både sko og overtøj. Da jeg også ønske, at gæsterne skal kunne hænge jakken eller kommer af med den når de kommer ind. Derfor har jeg valgt, at bruge flere forskellige knager og dekorative løsninger.

Jeg har f.eks brugt de dekorative knager: Muuto The Dots (Link) Fordi jeg syntes de fremstår både dekorativt og kan benyttes til både overtøjet, tasken, hatten og andre ting som gerne må komme og hænge.

Valg af Skoreol?

Mine overvejelser går nu på en ny løsning til opbevaring af skoene. Jeg bruger skufferne under bænken til opbevaring af de sko der ikke bliver brugt til daglig. Men da vi er en familie på fire, ønsker jeg stadigvæk en skoreol til denne opbevaring.

Vores løsning i dag ser sådan ud. Jeg ønsker at finde en løsning hvor der plads til lidt flere sko, da lillebror endnu ikke er begyndt, at bruge fodtøj, ved jeg at der kun kommer yderligere til.

Min løsning skal tage højde for radiatoren, skal kunne rumme seks til otte par sko, være dansk design og matche ind i vores indretning.

Mine overvejelser går på følgende løsninger ♡

indretning af entre - moderne boligindretning - sådan udnytter du pladsen bedst i din entre - boligindretning - roon & rahn - skoreol - skostativ

Skostativ Moodstand I Roon & Rahn


Moodstand Skostiv – Se mere her > >


indretning af entre - moderne boligindretning - sådan udnytter du pladsen bedst i din entre - boligindretning - normade stick - skoreol - skostativ

Skostativ Stick – Normade


Stick Skostativ – Se mere her > >


skostativ - skoreol - dansk design - indretning entre - indretning bryggers - skoopbevaring

Shoe Rack fra Normann Copenhagen


Shoe Rack – Se mere her > >


Alle modellerne er tiltalende, dog kan jeg være bange for at Stick skostativ fra Normade er designet så enkelt, at børneskoene ikke kan stå derpå.

Jeg syntes derimod rigtig godt imod Moodstand Skostiv, da den også er justerbar og derved har nogle rigtig gode funktioner og et rigtig flot og velovervejet design. Det sikre valg er nok Shoe Rack, da den er designet meget enkelt og tager flot højde for mine kriterier.

Nøgleholder – Hvad fungere?

Jeg syntes efterhånden jeg har set og prøvet mange muligheder, nøglebræt, nøgleskab og i dag bruger vi små sorte knager, købt hos Moster D

noegleholder - moster d - pocket organizer - normann copenhagen - retro - boligindretning - entre - kulper - minifabrikken.dk

Funktionelt hjørne til diverse opbevaring

Denne løsning fungere rigtig godt, da den giver os pladsen på en enkelt og dekorativ måde, hvor jeg ikke syntes det kommer til, at se rodet ud på trods af, at man har mange nøgler.

Småopbevaring

De små opbevarings kasser på væggen er de populære Pocket Organizer fra Normann Copenhagen. De er super nemme, at hænge op med det medfølgende beslag og kan indeholder mange småting, som eksempelvis ekstra nøgler og andet.

Samtidig har jeg hængt denne Koziol Kupple på væggen, som jeg bruger til alle vores huer og vanter. En løsning som jeg er rigtig glad for, da den er dekorativ og vi kan super nemt kommer af med alt tilbehøret eller komme til det når vi har brug for det. Med to små børn er dette til stor hjælp.


Pocket Organizer – Se mere her > >

Koziol Kuppel – Se mere her > >


En anden løsning jeg også har overvejet er denne fine KNAP fra Blue Appeal.

knap - noegleholder - entre - opbevaring - udnyt pladsen bedst

Jeg syntes den er super flot og så har jeg et eller andet med produkter i træ, jeg syntes det giver et flot spil til alt det sorte og hvide, man så tit ser i boligindretningen.


KNAP Knage – Se mere her > >


Lidt inspiration fra vores nuværende bryggers. Lidt om hvad der fungere og hvad jeg ellers har gjort mig af tanker, som forhåbentlig kun kan forbedre vores entré i en travl hverdag med små børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.