Nyhed fra Dansk Design Virksomhed

Dansk design og især upcoming designere finder jeg interessant. Jeg syntes det er med til, at give noget personligt til boligindretningen, samt en mulighed for, at skille sig ud. Upcoming designere er nye designere, som man endnu ikke kender til, men som har designet noget brugbart og dekorativt til boligindretningen.

Jeg finder det super spændende, at følge de mange dygtige og kreative danskere, som har modet til, at designe deres eget og springe ud i, at præsentere os andre for det. Det kræver meget både, at være kreativ men også at have modet til, at vise hele verden hvad man har, at byde på. Det kræver en helt masse arbejde, at blive set og denne energi syntes jeg også kan ses i det færdige produkt og dette skal også gerne kunne afspejle en anderledes og mere personlig boligindretning.


Ny Dansk Designvirksomhed

Der findes rigtig mange dygtige designere og en af dem jeg følger meget er den danske designvirksomhed BY DYB. En designvirksomhed, som designer lækre produkter til hjemmet i et moderne og skandinavisk design. Deres produkter er produceret i pulverlakeret metal og i et sort/gråt look, som pynter flot i den moderne boligindretningen.

by dyb lysestage - dansk design - sort lysestage - boligindretning

Eget billede: Lysestage i Sort/Grå fra BY DYB

 

plantehaenger - by dyb - dansk design - groenne planter

Eget billede: Planteophæng i Sort/Grå fra BY DYB

Her ses nogle af de fine designs fra BY DYB, som jeg selv bruger i min boligindretning. Jeg er super glad for dem og især planteophænget er super fin, fordi den er anderledes og så kan jeg godt lide at udnytte væggen til andet end billeder og hylder. Hvor jeg syntes dette giver et anderledes udtryk i indretningen.


Køb Plantehænger Her

Køb Lysestage Her


Om BY DYB

BY DYB er en dansk designvirksomhed, de designer og producere moderne skandinavisk boliginteriør til det moderne hjem. De har efterhånden en bred serie af fine produkter bestående af hylder, planteophæng, lysestager og den sidst nye nyhed “Knagen.”

Produkterne er designet af Sofie Dybdal, som har fundet hendes inspiration på en rejse til Irland. Produkterne er designet med det udgangspunkt, at du skal skabe din egen personlige indretning med dansk design og med din helt egen måde, at kombinere de mange produkter på.

Designeren Sofie Dybdal

koekken - dansk design - by dyb - inspiration - boligindretning


inspiration stuen - plantehaenger - hylde - by dyb - dansk design - boligindretning


Designinspiration

De forskellige produkter er designet i fire forskellige mønstre: Hex, Line, Square og Clean (Knagen dog kun i de tre første) De forskellige designs er inspireret af naturen.

Billedet her viser de forskellige mønstre, som har givet inspiration til de mange fine produkter fra BY DYB.


Nyhed

Den seneste nyhed, som jeg selv er helt vild med, er den nye knage, som fås i tre forskellige mønstre: Hex, Line og Square.

sorte knager - by dyb - dansk design - knage - boligindretning - interior

Knagerne er designet i pulverlakeret metal i en flot sort/grå farve og har en solid knage, hvor du kan have den tunge vinterjakke hængende og samtidig har de designet den således, så den altid fremstår dekorativ i indretningen.

Personligt finder jeg den virkelig dekorativ og vil selv bruge den i enten entréen, på børneværelset eller i soveværelset, hvor du både kan hænge flere knager sammen eller have dem hængende enkeltvis.

På børneværelset er der mange i dag, som benytter knager med en opbevaringspose, dette til opbevaring af legetøjet eller til det fine tøj, hvor jeg sagtens kunne se denne knage blive brugt til dette formål.

knager entréen - dansk design - boligindretning - by dyb

Du kan også benytte den i entréen til alt overtøjet og der vil jeg selv hænge flere sammen, da man her har brug for mere plads. Du kan benytte knagerne til tasker, frakker, huen, stokken eller hvad du ellers ønsker, at have inden for rækkevide.

Designet af knaget er med et fokus på, at produktet skal være funktionelt uden at gå på kompromis med det smukke design, hvilket betyder at de smukke mønstre på knagen altid er synlige, også selvom knagen er i brug.


Kickstarter

BY DYB har valgt, at benytte kickstarter på den fine knage, dette for, at præsentere knagen på en ny og anderledes måde for markedet.

Gennem kickstarter kampagnen kan BY DYB tilbyde kunderne det nye produkt
til fordelagtige introduktionspriser i en begrænset periode.

Kickstarter er en form for finansiering, hvor du vælger at støtte virksomhedens idé og til gengæld modtager du produktet, når finansieringen er afsluttet og bliver derved blandt de første til, at modtage produktet.

Du kan nedenunder se priser eller du kan Læse Mere Her!

starttilbud - nyhed - knage - by dyb


Støt BY DYB Her

Besøg BY DYB Her


kickstarter - by dyb - godt tilbud - interior - boligindretning

Tidslinjen for knagen fra BY DYB

Jeg kan kun sige, at knagen helt klart er noget jeg godt kunne se hængende i min boligindretning og jeg håber dette kan give lidt inspiration til denne lækre nyhed, men også giver dig lidt inspiration til din boligindretning med dansk design fra upcoming designere.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner

Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.