Anbefalinger til en sund hverdag

Den sidste uge har båret på både op og nedture i forhold til mit ønske om at være mere fit. I bund og grund tror jeg ligeså meget det handler, om at acceptere sit eget spejlbillede, både med og uden tøj. 😜 Jeg tror på det er noget, vi alle har rigtig svært ved og jeg tror aldrig man bliver 100% tilfreds hele tiden.

Mine udfordringer

Jeg kan mærke at noget af det der hjælper mig, til bedre at kunne acceptere min krop og være glad for den. Er mine sunde valg og motionen i dagligdagen. Den sidste uge har bestået af 2 løbeture og en tur i fitness centeret til en omgang Jumping Fitness. Kosten går altid nemmeste i hverdagen, det kender du nok også godt, men når weekenden kommer, så syntes jeg det er rigtig svært. Man bliver nemt fristet til de usunde og hurtige måltider og bruger tit undskyldninger overfor sig selv – “Jamen det er jo weekend, så må jeg godt lidt” 🙄 …Men hvor går grænsen? Og hvor meget må man tillade sig selv at skeje ud i weekenderne?

Jeg må være ærlig og sige at jeg tror stadigvæk det er en grænse jeg ikke selv har fundet, men jeg kan godt mærke, når jeg syntes det er for meget af det “gode” men jeg syntes det er, så mega svært at sige fra når man første står i det.

🙏 Så har du nogle gode råd, er du velkommen til at dele dem med mig 🙏

Udfordringer med spejlbilledet

For at blive en fit mor, har jeg valgt at det også for mig handler, om at acceptere mig selv og rose mit eget spejlbillede – med og uden tøj. Jeg tror på at hvis jeg lever med en sund kost og et godt forhold til den sunde livsstil i min hverdag, så kan jeg også få et bedre forhold til mit spejlbillede. Det er ihvertfald noget jeg har sat mig, for at arbejde med, om det lykkes? – Det håber jeg 😃🙏

Hvad er Sense?

Jeg har fuldt Sense kuren rigtig meget på sidelinjen og dem, som ikke ved hvad Sense Kuren er, så har du et > link her < 

… Kuren inspirere mig meget fordi den tillader meget og det handler meget om, at man skal have lov at mærke sulten og det syntes jeg er et rigtig godt princip og noget jeg prøver at bruge meget i min hverdag, for jeg tror på det kan hjælpe meget i løbet af en dag og uge, så du undgå at overspise og derved forhåbentlig undgå de usunde valg.

Den kommende uge

I morgen starter jeg i nyt arbejde og det betyder også andre vaner skal indføres i min hverdag. Jeg har valgt at gå all-in på en god sund madpakke med en masse grønsager, rugbrød med magret pålæg og riskiks. Der er handlet stort ind af de sundere muligheder, så vi også kan få nem og hurtig aftensmad fyldt med grønt og kød.

Mine råd til dig

Det som fungere godt for mig er at benytte det efterhånden store udvalg af produkter uden sukker og produkter fyldt med ekstra proteiner. Mærker som Easis, Nellie Dellie og Vegetar retter, jeg syntes det er nogle gode smagsoplevelser og det gør noget godt for mig personligt og fysisk. Billedet nedenunder viser nogle af de mange produkter vi bruger i vores hverdag.

Nemme Grøntsager, Pasta og Ris – Hvad gør jeg?

Jeg bruger meget grønsager på frost, fordi det er nemt og jeg har valgt at lave kompromiset, så jeg ved jeg for en masse grøntsager, fremfor ingen. Derudover bruger jeg meget erstatning for pasta og ris. Det kan være soyapasta (Jeg har fundet det i ABC Lavpris) eller pasta ligende det på billedet nedenunder.

I stedet for ris, bruger jeg blomkåls ris, som jeg syntes fungere godt og er man ikke super glade for blomkåls risene alene, så mix det med fuldkorns ris. (De har lige fået blomkåls ris på frost i Rema1000)

Jeg håber du fandt lidt inspiration i mit indlæg og at mine råd kan være en hjælp til din hverdag, både til at acceptere dit eget spejlbillede, men også til en sundere livsstil, for det er uden tvivl noget jeg selv værdsætter meget.

Tak fordi du læste med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.