Håndlavede keramik til hjemmet fra dansk designer

Der er så meget fint og anderledes keramik, som pynter rundt omkring, det sidst nye jeg er falden for, er de fine keramik produkter med en løbet glasur fra Skovkeramik, da jeg godt kan lide, at se hvordan man skiller sig flot ud og hvordan man her har formået, at komme med noget nyt og anderledes. Skovkeramik formår at forny sig med keramikken og skabe et ny moderne, med et meget flot design, som samtidig vil tilføje nogle flotte farver til indretningen.

De fine keramik produkter bliver fremstillet på eget værksted på Fyn, hvor Skovkeramik driver det som en fritidshobby, men håber på, at nå ud til endnu flere butikker og kunder på sigt til stor glæde for os med interesse for indretning.

Det er muligt at følge skovkeramik både via Instagram og Facebook


Sortimentet byder på både skåle, fade, vaser og har en ufattelig flot glans, som gør at den fremstår dekorativ i indretningen.

Jeg elsker det unikke ved de flotte keramik produkter, hvordan farverne flot harmonere med hinanden og hvor dekorativt det er med glasuren der løber sin egne veje.

Størrelsen på vasen ovenover er: 10 x 11 cm og vil pynte i indretningen med en enkel eller to blomster.

Processen til det færdige produkt er typisk lang, når man arbejder med keramik, da de skal brændes af flere omgange, som man kan se ovenover, bliver der lavet en form, som skal være med til at skabe det færdige design. Her handler det om at være kreativ og kunne tænke ud af boksen. Det er en spændende proces og det er ikke altid resultatet bliver som ønsket.

Jeg har selv været afsted på noget kursus, hvor jeg har fået lov at arbejde med Glas og Raku hos Kirsten, som tilbyder kursus i Herning og omegn, dog har jeg ikke prøvet at arbejde med flydende ler, så den del kan jeg ikke udtale mig om, men det kunne helt sikkert være sjovt at prøve.

Valget af farver og den flotte sammensætning er helt fantastisk, også elsker jeg den løbende glasur, som gør det hele så anderledes og gør at det virkelig skiller sig ud, fra hvad man ellers ser af keramik produkter i dag.

 

Her kan man rigtig se hvordan Skovkeramik har været kreativ med de flotte farver.

Mulighederne er mange og det handler bare om, at tænke ud af boksen og være kreativ. Keramikken pynter rigtig flot i sig selv, så der skal ikke meget til, for at lade den pynte flot i indretningen.


De fine keramik produkter fra Skovkeramik forhandles hos BuusogEriksen, som er beliggende i Tjørring, lige udenfor Herning. Det er også muligt, at købe hos Skovkeramik selv, enten via Instagram eller Facebook.


Håber dette vil inspirere jer, ligeså meget som det har inspireret mig. Jeg syntes det er et helt fantastisk flot og personligt design og jeg er ihvertfald stor fan af de flotte keramik produkter fra Skovkeramik.

Rigtig god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.