Indretning med Personlighed!

Hvad er personlig indretning?

For mig er personlig indretning, en indretning hvor jeg benytter de ting jeg holder af og som er med til, at beskrive os som familie og være en inspiration for andre. Jeg skaber personlig indretning ved, at gøre brug af de ting, som jeg personligt godt kan lide som eksempelvis:

Dansk Design, flotte loppefund og dette kombineret med diverse andre nips.

Min stil er enkel, stilren, rå og jeg ønsker ikke kun, at benytte farverne sort, hvid og grå.

Dette er også en af grundende til, at jeg godt lide, at indrette hjemmet med diverse fine loppefund og produkter fra Danske Upcoming Designere, da denne kombinationer for mig tilføjer et rustikt, men også personlighed til min indretning. Netop fordi jeg ofte bruger lang tid på, at finde det helt rette til hjemmet og indretningen.

Jeg benytter eksempelvis farver og materialer som: Karrygul, grønne planter, diverse træ produkter, dette fordi jeg syntes det giver en flot kontrast til de sort, hvide og grå farver.


minifabrikken.nu - boligindretning - dansk design - bogstaver - personlig indretning

Egen indretning: Bogstaver fra minifabrikken.nu

Et af mine seneste køb er disse flotte bogstaver til min datters værelse. De fine bogstaver er produceret i valnødfiné, hvilket står rigtig flot i kontrast til det sorte og hvide, hvor det flot bryder det enkle look og giver et flot og naturligt look, som jeg er helt tosset med.

De fine bogstaver er købt hos minifabrikken.nu – Som er en dansk upcoming design virksomhed og derfor efter min mening støtter flot op omkring den personlige indretning.

Til opsætning har jeg brugt det læretyggegummi/elefantsnot som medfølger og det bliver fint hængende uden problemer.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal have flere lækre ting fra minifabrikken.nu – Flere af deres ting står allerede højt på min ønskeseddel til min boligindretning.


Læs mere eller se udvalget af de fine produkter på minifabrikken HER.


Om minifabrikken.nu – Indretning med Personlighed

Virksomheden er en dansk design virksomhed beliggende i Ribe, startet tilbage i Januar 2016. Den er på kort tid blevet utrolig populær rundt om i diverse hjem og giver fin inspiration til den moderne boligindretning. Materialerne er nøje udvalgte og kvaliteten er i top, da det alt sammen er produceret i Danmark.

De fine træprodukter er laserskåret og kan derfor lugte lidt brændt, hvilket mine også gjorde, men overhovedet ikke noget jeg tænker over længere.

minifabrikken.nu - indretning med personlighed - moderne boligindretning - boligtilbehør - indretning - inspiration

Køb både bogstaver og de fine runde plader til plastkuppel på minifabrikken.nu

Til den fine og populære plastkuppel, er jeg selv helt tosset med, at kombinere det med denne fine runde plade, som netop er designet til formålet.

personlig indetning - boernevaerelset - minifabrikken.nu - bogstaver - alfabetet - dansk design


Plade til Plast Kuppel – Køb Her

Bogstaver eller Hele Alfabetet – Køb Her


kaffebar - inretning med personligjed - minifabrikken.nu - boligindretning

Til Kaffehjørnet

Sortimentet byder på et fint udvalg og produkter til kaffe- eller tehjørnet, samt dekorative ting til børneværelset eller populære gaver til far og mor.

Hvis du savner endnu mere inspiration, skal du kigge nærmere på deres Instagram profil, hvor man kan se diverse billeder og forslag til hvordan de fine ting kan bruges i indretningen.


Besøg minifabrikken.nu – Instagram profil HER


minifabrikken.nu - personlig indretning - boligindretning - dansk design

Inspiration til drengeværelset

 

minifabrikken.nu - personlig indretning - dansk design

 

personlig indretning - minifabrikken.nu - dansk design - boligindretning - indretning - moderne boligindretning


Se hele det lækre udvalg på minifabrikken.nu HER


Jeg håber dette kan give lidt inspiration til din boligindretning og være med til, at du finder din personlige indretning. I sidste ende handler det om, at kigge sig omkring og blive inspireret af andre. Ud fra dette kan du så skabe din helt egen personlige stil og indretning, som gør dig glad og stolt.

Med ønske om en rigtig god dag.

De bedste hilsner

Mirjam – Moderne Boligindretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.