Seværdighed nær Thisted – Museum og butik med retro og antik

Er du nær Thisted og i humør til, at blive inspireret og måske ønsker at købe lidt nyt retro pynt hjem til, så kig ind forbi: Kjelstrup Gl. Købmand son er en privat drevet købmands museum.Den gamle købmands forretning er i dag lavet om til et museum og butik med antikke loppefund, som Annette selv indretter og finder til den gamle butik. Den første halvdel af butikken er et museum, hvor man kan blive inspireret og drømme sig til de gamle dage.

I dag er vi meget betagede af det slidte look og personlighed, som ligger i denne flotte stilart og indretning. Jeg syntes selv det er super flot og kombinere med nyere designs og på den måde forsøge at få det hele til, at harmonere og skabe min egen personlige indretning. 

Jeg har også efterhånden set mange hjem, hvor man indretter sig 100% med gamle loppefund. Det finder jeg også meget inspirerende, flot og  personlig.

Mange af de varer man finder i butikken/museum kan være helt tilbage fra 40’erne eller 50’erne og på trods af alderen kan man sagtens se/finde nogle, som står rigtig flot. Denne gamle købmand/museum er super inspirerende og man kan nemt bruge et par timer, på trods af at stedet ikke er helt vildt stort, da stedet er godt udnyttet og har flere hyggelige kroge og rum.

Annette har indrettet museums delen rigtig flot og er efterhånden ved, at have rigtig mange gamle ting i indretningen. Mange som kommer forbi, bliver helt notsaltiske og kan ofte finde noget, hvor de mindes deres barndom.

I butikken kan man læse historien bag og se gamle billeder.

Det er gennemført og flot og der bliver løbende tilføjede nye varer både til museum og butikken. Kan kun forestille mig, at det må være super spændende, både at opstøve de gamle fund og indrettet stedet.

Den sidste del af butikken, er det muligt at finde lidt hjem til indretningen. Her er der mange forskellige spændende ting og man kan nemt blive fristet.

Jeg endte selv med, at blive fristet og kunne ikke stå for denne flotte antikke og gamle telefon. Jeg har længe ledt efter en gammel telefon, som kunne passe godt ind i indretningen på vores kontor og på billedet ser du, at jeg har valgt, at kombinere det med min egen diy og håndlavede krukke med en lille kaktus, som jeg syntes står flot sammen.

Følg den Gl. købmandsgård i Kjelstrup på Facebook og kig ind forbi butikken og bliv inspireret, det er det hele værd, efter min vurdering.

Håber dette kan inspirere og eventuelt være en god sommer beskæftigelse for nogle timer med familien eller vennerne.

Rigtig god dag – Jeg elsker retro og moderne boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.