Secondhand butik – Genbrugsguld

Facebook og Instagram kan man følge interiør secondhand butikken: Skrotdeluxe. Hvor man kan købe flot, råt og dekorative designs med en historie og et flot retro look. Skrotdeluxe holder til i Aalborg og ligger ofte inspirerende retro designs og salg op på både Instagram og Facebook.

 

genbrug, retro, antik, skrotdeluxe, moderne-boligindretning

På skrotdeluxe Instagram og Facebook profil har man ikke kun mulighed for, at gøre et godt køb, men man bliver også inspireret, at deres mange billeder og flotte opsætninger, som kan være en inspiration til indretningen i hjemmet.

Man har mulighed for, at afhente sine køb i Århus 1-2 gange i måneden og ellers tilbyder de fri fragt ved køb over 600 kr. Max 5 kg.

retro, genbrug, skrotdeluxe

Retro indretning har efterhånden været populær i en længere periode nu og en stilart, jeg tror er kommet i forbindelse med finanskrisen, hvor vi har fået større fokus på genbrug og har fået øjnene op for det smukke ved patineret, slidt og rå designs.

retro, skrotdeluxe

skrotdeluxe fangende min opmærksomhed, med deres flotte og inspirerende billeder og deres koncept, som er enkel og nem at forstå. Samtidig syntes jeg, at med de priser man ser rundt omkring på diverse retro møbler, så har skrotdeluxe nogle gode og fair priser.

retro, genbrug

Stilen retro og genbrug er en stil, hvor man indretter sig med gamle loppefund og genfundne antikke designs fra gemmerne eller vælger at købe, hvor man ofte kan se at produktet har en historie, hvilket jeg syntes har en stor charme.

Retro indretningen er derfor ikke bare en stilart, som så meget andet, men den byder på en personlig indretning med flotte loppefund.

13460915_10208246184685731_1545712568_o

13467640_10208246186245770_291575972_o

Herhjemme har jeg valgt, at kombinere den rå retro stil med nyere designs, som jeg syntes er spændende. Da det er spændende at sammensætte retro og nyere designs og bruge kombinationen i indretningen.

Lidt antik inspiration og rå indretning. Ønsker en rigtig god dag med gode inspirerende billeder.

Jeg elsker Moderne Boligindretning.

 

2 kommentarer

 1. Kære Mirjam
  Jeg er super stolt over at du har valgt mit billede ud på instagram til dit indlæg ‘Secondhandbutik – Genbrugsguld’.
  Dog er mit billede med det store gule E, ikke fra skrotdeluxes instagramprofil, som dit indlæg handler om, men fra min instagramprofil (by_eydbritt) og er også frontbilledet på min webshop by-e.dk
  Kig endelig ind forbi 🙂
  Mvh.
  E

  • Mirjam Jørgensen

   Hej E
   Beklager meget at jeg ikke har set dette. Jeg har valgt at udskifte billedet, ikke fordi det ikke er godt, men fordi det ikke lige passede ind i dette blogindlæg. Du har en rigtig fin side og ønsker dig alt held og lykke med denne. Rigtig god dag.
   De bedste hilsner Miram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.