Ny webshop – Byg din egen trævæg

Jeg så denne nye webshop for ikke så længe siden: WoodUpp og kan rigtig godt lide idéen og tankerne med denne webshop. Det gør det muligt for næsten alle, at få bygget en mere rustik, flot og rå væg i ægte træ. WoodUpp gør det muligt, selv at sætte væggen op og man kan fornemme, at der er tanker bag webshoppen, da jeg syntes de tilbyder en god hjælp og samtidig har gjort det nemt, da der hverken skal bruges søm eller skruer.

WoodUpp er dansk design og bliver derfor både designet og produceret her i Danmark. Stifteren af firmaet hedder Mads Vesterby Hansen og med hans store interesse og sans for indretningen, er kommet op med denne flotte indretnings løsning, som gør det nemt, at gøre rummet mere rustik og råt, som i dag er meget populært.

 

Antik Brun eg

Antik brun egetræ

Antik Brun Egetræ som har en rigtig flot mørk glød og som giver et flot naturligt look. Jeg selv syntes en mørk udgave som denne, er rigtig flot, da jeg syntes den mørke glød giver rummet et helt speciel rå look og skaber et flot spil i de forskellige farvenuancer, som der vil være fra naturens side.

moderne grå egetræ

Moderne grå eg

Moderne Grå Egetræ, som har et mere dæmpet og varm glød. Det naturlige look er helt fantastisk, jeg elsker at man kan se årene i træet og man så nemt kan tilføje noget rustik til indretningen.

Naturlig eg

Naturlig egetræ

Naturlig Egetræ, virker lidt lysere i træsorten end de to andre, men har et rigtig flot naturligt look.

I noget tid har det været populært, at have træ designs og møbler som en del af indretningen, da man godt kan lide det rustikke og rå look, som det naturlige træ er med til, at give. Jeg syntes selv. at træ er flot, at dekorere med og står flot sammen med mange farver eller kan være med til, at give mere varme og farve til en grå, hvid og sort indretning.

Pine wood

Pine Wood med knast, er træ fra et nåletræ og har derfor et andet og mere lyst look. Personligt er jeg nok mest til egetræet, da jeg syntes det har et mere råt look. Men jeg syntes det er godt sortiment https://woodupp.dk/ har og gode inspirations billeder.

Opsætning:

how-to-1

Alt du skal bruge er det som ses på billedet, mere enkelt kan det næsten ikke blive. Jeg må indrømme jeg er ihvertfald solgt, jeg kunne sagtens forestille mig, hvor godt det vil fungere hjemme hos os. Drømmen her vil være, at beklæde en væg i vores kontor, da jeg godt kunne tænke mig et mere råt look i det rum og et kontor kan være svær, at indrette, da man ofte ønsker meget plads til opbevaring, osv.

How-to-Billede-2-Klæbemiddel

Lidt inspiration og nye idéer herfra. Jeg elsker Moderne Boligindretning.

4 kommentarer

 1. christian Jacobsen

  Hej
  Har I en træsort, med samme varme glød, som forefindes i DR studiet?
  Hilsen
  Christian

  • Mirjam Jørgensen

   Hej Christian
   Jeg skriver blot om webshoppen, har ikke noget med salget at gøre. Så kan blot henvise dem til webshoppen, hvis du ikke allerede har gjort det 🙂
   Mvh Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.