Moderne og personlig kunst

Der er mange forskellige typer plakater og jeg har efterhånden selv en liste, med ynglings designere. Men en af dem jeg følger og finder meget interessant i øjeblikket er upcoming designeren: Draw Doodles Study

Hun tegner selv illustrationerne, som jeg kun kan forestille mig tager tid. Illustrationerne bærer præg af personlighed og tanke bag og henvender sig både til stuen og børneværelset.

Draw-doodles-study

Bag disse flotte illustrationer har vi Bettina Lehmann, som er selvstændig tegner og har siden januar 2015 arbejdede fuldtid med siden tegninger, før det arbejdede hun på en tegnestue. Med sine illustrationer finder hun en ro og elsker at kombinere natur og dyr i hendes tegninger, hvor hun formår at fange de mindste detaljer.

you_and_me_by_draw_doodles_study-d918hhf

En af hendes populære tegninger er tegningen ovenover, som er en illustration af en mor og datter der følges og som viser den kærlighed der altid vil være imellem mor og datter. De var især meget populære op til mors dag og er både en flot og personlig gave.

Draw-Doodles-Study---naesenhorn_morillustration_grande

Jeg kan kun anbefale, at følge Bettina Lehmann på Instagram, her har man god mulighed for, at følge med i processen om de flotte illustrationer og giver et godt indblik i hvor meget tid og tanke Bettina Lehmann ligger i hver enkel tegning.

elefantunge_grande

Tegningerne er enkle og neutrale, da Bettina Lehmann kun bruger blyant eller en mørk kuglepen til tegningerne. De mange detaljer gør dog, at det ikke bliver for enkelt med flot, inspirerende og personlig, hvilket jeg er stor fan af.

draw-doodle-study-picture

Selv syntes jeg tegningerne er super flotte og kombinere og er med til, at skabe personlighed i indretningen i hjemmet.

Tegningerne er printet på eksklusivt kunstpapir og sendes i miljøvenligt emballage, som er med til, at beskytte plakaten, så du er sikret et flot resultat og kunst der pynter på væggen.

Draw-Doodles-Study---navneplakat_raev_1024x1024

En anden flot mulighed til børneværelset, er denne enkle plakat med navn og fødselsdato skrevet på, plakaten laves derfor på bestilling og er meget populær som gave til nybagte forældre, dåbsgave eller fødselsdag og bliver selvfølgelig lavet med forskellige dyr og bogstaver. En enkel, flot og personlig plakat, som jeg kun kan forestille mig, at mange forældre ønsker sig til deres datter eller søn. Se de mange muligheder på Draw Doodles Study.

Draw-Doodles-Study---Bjorneunge-illustration_1024x1024

Bettina har efterhånden fået et rigtig flot udvalg og mange fans, heriblandt mig.

Jeg håber dette kan inspirere jer, ligeså meget som det har inspireret mig.

Jeg er stor fan af upcoming design og elsker Moderne Boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.