Inspiration – Bryggerset – Valg af bænk

Entréen er det første rum i huset og må derfor gerne se præsentabel ud og samtidig er det også et rum, som bliver brugt meget i hverdagen og derfor også skal være praktisk og I vores tilfælde herhjemme have en masse opbevarings muligheder.

Mit indlæg vil derfor omhandle hvordan man finder en flot og brugbar bænk, som vil fungere godt i de fleste entréer.

Hjemme hos os har vi valgt at udnytte bænken til ekstra god opbevaring og har derfor sammensat to skuffemoduler, som giver god plads til diverse ting. Vores entré er ikke så stor, men vi har forsøgt og få så mange gode opbevarings pladser, som muligt.

Cutter bænk fra Trip Trap vil være flot i den moderne boligindretning, da den er enkel og stilren og med gode opbevarings muligheder ved brug af de smarte Cutter kasser. Cutter bænken fås i eg, teak og sortbejset eg.

Den vil helt klart se godt ud i den moderne indretning, da udvalget af materialer og det enkle design gør den brugbar.

Her ses den i eg, som er en lidt lysere træsort.


Her ses Cutter bænken fra Trip Trap i sort.


En god mulighed er, at investere i de flotte Cutter kasser fra Trip Trap, de fås også i materialet eg, teak og sortbejset eg og passer perfekt til Cutter bænken og er super praktisk, da den har hjul og derfor er nem og bruge i hverdagen.


Som noget ekstra kan man vælge at købe et låg til kassen, hvis man ønsker at skjule indholdet mere eller og undgå at der kommer for meget skidt i Cutter kassen.

Cutter klapsæde fra Trip Trap fås i eg og sort eg og er virkelig flot og brugbar i de små indgange, hvor man ønsker, at have muligheden for, at sætte sig og så er jeg selv stor fan af designet, jeg syntes den er både brugbar og virkelig flot.

Trelle bænk: Er man en gør-det-selv type, så er dette en rigtig flot og kreativ løsning. Jeg kan rigtig godt lide det rå look og at man så nemt kan få noget så enkelt, til at se så flot og kreativt ud, også er det en bænk, som vil være dekorativ i andre rum og som kan bruges udendørs i sommer perioden.

Håber dette kan inspirere – Jeg elsker Moderne Boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.