Indretning og brug af væg opbevaring

Er nu endnu engang falden over et brugbar, flot og stilrent produkt fra Vertiplants, med mange gode funktioner. Denne flotte og brugbare krukke fås i enten sort eller hvid og har mange gode funktioner, som jeg vil forsøge at komme lidt ind på.

Mange af os er i dag præget af IKEA´s tankegang, nemlig kreativ indretning og god udnyttelse af pladsen, hvilket jeg også selv er fan af og der syntes jeg denne VertiPlants Vægkrukke er meget brugbar.

VertiPlants_v_gkrukke_urtepotte_2

Blomster er med til, at skabe mere liv og give noget farve til indretningen og jeg er selv blevet mere glad for, at have blomster i indretningen, fordi de er både flotte og dekorative, at bruge i indretningen.

Opbevaring af køkkenredskaber: Jeg kender det hjemme fra mig selv af, køkkenredskaber kommer hurtig til, at fylde i skuffen eller stå i en krukke på bordet, hvorfor ikke udnytte den vægplads man nu har i køkkenet og få så meget, som muligt opbevaret på væggen.
vertiplants_sort_k_kken_image

Denne ville være super smart, at bruge i køkkenet, enten denne eller gøre brug af to ved siden af hinanden, alt efter pladsen. På den måde har man en til opbevaring og en anden til krydderurter,  citroner, lime eller blomster, som er med til, at give muligheden for, noget mere farve og lækkert at se på i køkkenet.


Oprindeligt er VertiPlants blevet designet til, at være en vægkrukke, men egentlig er det kun fantasien der sætter grænser.

Vertiplants kan bruges som noget ekstra dekorativt i entréen eller til opbevaring i entréen eller badeværelset, hvor man ofte har mange ting der bliver brugt dagligt og gerne må se pæn ud i det moderne hjem.

vertiplanta_opbevaring_urtepotte_til_v_ggen_image 

Jeg elsker dekorativ og funktionel design.

Rigtig god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.