Indretning med 3D print

Min mand har investeret i en 3D printer og der bliver derfor printet og eksperimenteret med, at printe flere forskellige ting til indretningen og jeg må indrømme, at jeg nogen gange har været lidt skeptisk, da jeg mest er til det rå look og derfor har været bange for, at et produkt i plastik kommer til at fremstå forkert i den rå og enkle stil jeg ønsker at have i hjemmet, men jeg må indrømme at nogle af tingene faktisk fungere rigtig godt og både kan være praktiske, men også flotte at bruge i den moderne boligindretning.


Denne krukke printede han til mig den anden dag, materialet som den er printet i, kan ikke tåle vand, men min blomster krukke passede perfekt i og syntes faktisk selv rigtig godt om det færdige resultat. Kan godt lide der er ben på, da den kommer lidt op i højde og derfor skiller sig ud fra de blomster krukker jeg ellers har og gør brug af i indretningen, også syntes jeg denne blomster krukke sagtens kan kombineres med min stil og boligindretning.


Når man selv kan designe og printet det man har lyst til, er mulighederne mange. Da vi ikke har meget plads i soveværelset, har han printet et flot beslag til vores appeltv, som gør at vi kan have det hængende på væggen og gør at det både er praktisk, men også er flot og enkel at bruge.


Han har samtidig også printet et flot og brugbar holder til mit appelwatch, så den står pæn og er mere brugbar på natbordet.

Fordelene ved, at gøre brug af en 3D printer er at man kan designe selv og at man selv kan vælge farven på det man ønsker at printe og det gør det endnu nemmere, at få det til, at fungere i boligindretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.