Gul og retro i den Moderne Boligindretning

På det sidste er jeg blevet rigtig glad for, at bruge farven gul i indretningen, da det er dejlig forfriskende og så ser det bare rigtig godt ud og kombinerer med mit retro look, som jeg også er blevet ret glad for, at kombinere i min indretning.

  

Jeg har lige købt denne skønne retro børnestol til min datter i Maibom Antik og Genbrug i Herning og er så glad for den, syntes den sagtens kan kombineres med min ellers sort/hvide indretning og på billedet ses det gule look jeg syntes er så dejlig forfriskende at bruge i den moderne boligindretning. 

  

På billedet har jeg designs både fra Kvickly, Muubs og Jysk. Indretning for mig handler om, at finde designs som passer ind i den personlige stil og indretning og ikke om at købe et bestemt brand.

  
Disse billeder har jeg fundet på Google, for at finde noget inspiration til den moderne boligindretning. Som man også fornemmer på billederne, skal man ikke gå amok med den gule farve, men bare tilføje en lille smule hist og her i indretningen, der skal ikke meget til, at skabe lidt friske og lækkerhed i indretningen og det moderne hjem.  

Dugen med citaterne har jeg fundet i Rema1000, stagerne fundet billigt i Bilka og blomterkrukken har manden selvfølgelig printet til mig i hans 3D printer.

Jeg elsker gode tilbud og gå på opdagelse i diverse butikker og forestille sig, hvad der passer bedst ind i indretningen og man mangler vel altid noget i hjemmet og  indretningen.

God søndag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.