Forskellige stilarter – Part 3: Farverig indretning

Vi er efterhånden blevet mere glade for, at bruge farver i indretningen og tør bruge det dekorativt. Da jeg ikke selv bruger farver på højt plan i indretningen, har jeg fundet inspiration igennem andre og jeg synes det er en utrolig flot indretning, inspirerende og dekorativ.

Den første jeg vil præsentere er: Emma, som har kreaminverden på Instagram.

Hun formår at indrette sig med en kombination af mange farver, fine loppefund og det moderne, som er meget spændende og indbydende.

Hun har en flot kombination af farver, genbrug og det moderne og man kan se, at der er brugt lang tid på indretningen og at hun går meget op i, hvordan det skal sættes op.


Jeg elsker denne farverige og dekorative væg, som bare fanger og skaber blikfang. Den er fantastisk i et hjem hvor man elsker farver.

Væggen har kreaminverden selv malet og malerierne, som ses på billederne nedenunder.


Denne opsætning er jeg også helt vild med! Den flotte brune kiste med de flotte gulige og blå farver står rigtig flot sammen.

Hjemmet bære præg af, at kreaminverden (Emma) også er glad for fine loppefund og guld udsmykning, som hun formår , at bruge i indretningen på en dekorativ måde.

Følg endelig kreaminverden på instagram og bliv inspireret til en mere farverig indretning.

Der er mange forskellige måder at indrette sig på og sådan er det også med farver, det er det der gør det hele så hjemligt og personligt og er det fantastiske med indretning.

Her ser vi billeder fra Lines hjem, som deler hendes flotte indretning på Instagram under navnet: linebinemor, hvor hun også formår at være dekorativ med farver.

Der er her brugt flere former for pastel farver og er mere feminint indrettet med glattere overflader, hvor kreaminverden har et mere råt look, da hun bruger kraftige guld rammer og lidt “tungere” møbler.

Jeg elsker de fine farverige dækkeservietter, formet som en sky fra KG Design som fås i mange forskellige farver, som linebinemor bruger flot i indretningen her.

Det flotte ved den farverig indretning er netop at man tør mixe farverne og lade dem stå flot sammen.

Her ses et flot mix med en dæmpet gul og blå/tyrkis farver og et flot teak møbel.

Det er ufattelig flot den måde Line har indrettet sig på. Det er rigtig hyggeligt, inspirerende og gennemført. Jeg kan kun forestille mig, at det må være sjovt og finde det helt rigtige til indretningen.


Man kan rigtig se hvordan farverne flot går igen i indretningen og harmonere godt sammen.

Hvordan vil jeg indrette mig med denne stilart?

Da jeg selv er glad for loppefund, vil jeg helt sikkert bruge dette i min indretning, da jeg syntes det er super flot og dekorativt.

Jeg vil også male en enkel væg i vores stue i en ensfarvet og farverig farve og en anden væg skal, som en kombination være med et farverig væg, som kreaminverden har gjort og da vi har en stor stue vil det sagtens kunne fungere for os.


~ Farverig væg og kakler – også et bud på en flot kombination, kun fantasien der sætter grænser.

Jeg vil rundt om bordet have farverige stole stående, som man kan se, at Line har været dekorativ med.

Skabe lidt ro med hvide reoler og spisebord, grå sofa. Men så give den gas med flotte farverige pynteting og farverig sofabord(e)

Brug af flotte tæpper på gulvet og åben vitrine og tallerken række er en flot måde og at vise de flotte farver i indretningen.

Hvad finder jeg flot ved denne stilart?

De mange farver, den flotte kombination af farver, genbrug og det moderne.

Det kan mange gange blive for sort og hvidt i indretningen, så dette giver et flot pift til indretningen.

Tak til Line (linebinemor) og Emma (kreaminverden) for lån af flotte billeder.

Håber dette kan inspirere til en mere farverig indretning. 

Rigtig god dag og weekend 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.