Forskellige stilarter – Part 1: Nordisk Fransk landstil

Der findes mange forskellige stilarter og de har hver især deres egen charme og ved brug af dette i egen indretning, er det med til, at gøre hjemmet personligt, da det typisk afspejler hvad man finder flot og interessant.

Den første jeg vil komme ind på er Nordisk Fransk landstil

Birthe16

570219

Nordisk Fransk landstil er en stilart præget af brug af lyse farver, mange små dekorative detaljer og er en meget romantisk stilart.

Det er en flot stilart og mange beskriver den som en dansk-fransk stilart, da det umiddelbart er en stilart vi selv har fundet frem til, af egen kreativitet. Dette syntes jeg er med til, at gøre den personlig, forbi dette i sidste ende er en stilart, hvor vi selv har skabt den.

Denne romantiske stilart handler om de små detaljer og betyder man ofte har mange små og hyggelige nips rundt i indretningen.

4384527-bolig-hos-moster-d

4384521-bolig-hos-moster-d

Skilte bliver meget brugt i denne stilart og man kan finde rigtig mange finde skilte med søde og sjove citater. Nordisk Fransk landstil er også en stil som er præget af et slidt look og genbrug, som støtter flot op omkring den elegante og romantiske indretning.

322_m

skilt._men_are_allowed_to_cook_and_clean_here_2

Birthe09

Hvordan vil jeg indrette mig med denne stilart?

Jeg vil have fokus på, at gøre det lyst ved brug af farver som: lysegrå, creme, hvid og hør farver – Dette er flotte grundfarver og skaber en god base for en flot indretning med nordisk fransk landstil.

12506741_10207376875115541_1902301443_n

Til denne stil, kan man tilsætte enkelte flotte og elegante farver som den grønne ovenover og lyserøde farver – Dette er med til at gøre det romantisk og elegant.

Ofte gør man brug af mange fine blomster – Her kan man mange gange finde mange fine uægte/kunstige blomster, som vil være flotte at indrette sig med.

  • Her har IKEA rigtig mange finde blomster, både planter og enkelte stilke, så du selv kan sammensætte en flot buket.

fejka-kunstig-potteplante__0136211_PE293491_S4

ce0a766b160fd1ba34f9baf1691f49e8

Til sidste vil jeg kombinere med flotte loppefund og antikviteter, som giver et flot slidt look og er med til at gøre indretningen personlig og hyggelig.

4384518-bolig-hos-moster-d

Hvad finder jeg flot ved denne stilart?

Nordisk Fransk landstil er en stilart som byder på mange små detaljer og en indretning man vil kunne bruge ufattelig lang tid på, både at finde det helt rigtige til din indretning og hvad du syntes passer hjem til dig og for mange er det hyggeligt at gå og blive inspireret og se de mange små dekorative deltaljer – Noget jeg selv finder meget inspirerende og indbydende.

fransk-landstil-faa-stilen-p

Butikker og online steder jeg kan anbefale

Moster D – En hyggelig og inspirerende butik beliggende i Holstebro og Herning

Smukt & Brugt – Butik på landet – Her har Karin åbnet hendes hjem op, så man kan komme ud og blive inspireret og samtidig gøre et godt køb til eget hjem. Et rigtig hyggelig og charmerende gård og helt klart et besøg værd.

Håber dette kan inspirere og give lyst til, at følge med her på min blog i min moderne boligindretning.

Rigtig god dag

2 kommentarer

    • Mirjam Jørgensen

      Mange tak skal du have Inge, det er jeg rigtig glad for, at du synes. Beklager det sene svar. Rigtig god aften. De bedste hilsner Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.