Formland – Upcoming designere

Formland er en årlig begivenhed og er især en stor attraktion for, at blive præsenteret for nye designere og trends og indkøbe nye og lækre designs til især butikkerne og online webshops.

I den forbindelse har jeg selv været forbi, da de i år har haft en hel hal med Upcoming og danske designere og med min webshop: Modernhouse.dk – har jeg været på udkig efter nye varer til webshoppen, som jeg glæder mig til, at vise frem på både Facebook, Instagram og shoppen.


I hal D, hvor man finder de danske designere kan man hurtigt blive fristet, for hvor er der meget der kan pynte i indretningen og se dekorativ ud.

Her ser vi virksomheden: Andersen-furniture, som er et firma der har eksisteret i mange år og designer i dag flotte arkitekt tegnede møbler, som har et flot og enkelt design. 

Ynglings designs:

– Det flotte træ ur med sort tal og viser, vil pynte rigtig flot på hylden hjemme hos mig.

–  Opbevaringsbøtte, fås i mange forskellige variationer og størrelser og vil være praktisk til småtingene på kontoret eller som servering af lækre snacks og med de smarte låge i mange forskellige farver, er de ikke kun praktiske men også dekorative.


Her ser vi den fine danske designer ro, som designer flot brugskunst i både keramik og træ. De sidst nye farver er den fine, men meget blodrøde farve og den fine blålige/ askegrå keramik serie. Produkterne kan tåle høj varme i ovn og vaskemaskine og er et rigtig fint design. 

Men især stagen, med de mange lys syntes jeg er rigtig fin – denne er også lavet i keramik og er meget ru i overfladen, hvilket giver den et rigtig flot rå look, som jeg elsker 😍


Her ser vi den danske designer og virksomhed: Felius 

Dette er et rigtig fint og sødt koncept og jeg kunne bruge mange af de fine ting i indretningen.

Disse design er lavet i akryl og er i et meget enkelt men flot og dekorativ design.

Ynglings design:

Kageskilt: En nem måde at skabe en anderledes med flot pyntet kage til fødselsdagen.

Tal pakken: Kan bruges både til fødselsdag, men også til advent og ser bare rigtig godt ud. Lidt ekstra der pynter på bordet. 

Nytårspynt bestående af et ur og teksten: “Godt nytår” 

Elsker dette sjove og fine design og syntes det er super opfindsom.Fås i både hvid og sort akryl og nogle af dem også med trædesign (akryl)


Dette er fine designs fra Upcoming designeren: Trine Rytter.

Hun designer flotte og stilrene vaser, krukker, potter, lysestager, tandkrus holder eller anden opbevaring i dekorative farver.

Ynglings design 


– Jeg kan især godt lide den fine krukke, som pynter flot i indretningen med eksempelvis en kaktus og med matchende lysestager til. 


– Disse Royal vase er også virkelig flotte, især det helt enkle design og flotte farver tiltaler mig meget og de er nemme og pynte og have stående og være dekorativ i dagligdagen, hvilket jeg godt kan lide.

Håber meget dette kan inspirere jer mindst ligeså meget, som det har inspireret mig. 

Jeg syntes virkelig det er spændende at følge Upcoming og danske designere og møde og se alle de kreative designs og designere. 

Rigtig god aften.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.