Flot og anderledes vase fra House Doctor

Jeg elsker at dekorere med noget nyt i indretningen og prøve nye kombinationer og på den måde, lære endnu mere i forhold til hvad der ser godt ud i den moderne boligindretning. Derfor købte jeg denne vase “The Threes fra House Doctor på siden Roomsa.dk, da jeg godt kan lide det anderledes design og det stilfulde look, som jeg syntes ville harmonere godt med den rustikke og enkle boligindretning.

IMG_5902

Vasen er anderledes, men virkelig flot i den moderne indretning. Det jeg godt kan lide ved vasen, er at den skaber noget fylde , pga dens design og form og bryder lidt det hele med den anderledes figur. Den er egentlig nem at dekorere flot, man kan ligesom på billedet nøjes med en enkelt blomst, hvilket jeg syntes ser rigtig godt ud, da vasen i sig selv er dekorende og iøjnefaldende.

IMG_5897

Man kan også vælge at tage lidt mere i, et look jeg også syntes ser rigtig godt ud, da man stadigvæk kan se vasen og det flotte design. På billedet står den op af en væg, men mulighederne er mange og man kan også sagtens have den til at stå på bordet, hvor den for mere plads.

Det kan være en fordel, at bruge kunstige blomster i denne vase, da rengøring af vasen er svær og i dag kan man få virkelig mange flotte kunstige blomster og jeg tænker at man med fordel kan gøre brug af både kunstige og ægte blomster i boligindretningen.

Vasen, “The Threes” fås også i farverne lys blå/mørk blå og blå/brun, som jeg er sikker på er rigtig flotte, at bruge i den moderne boligindretning.

IMG_5888

Jeg var ude den anden dag og købe lidt blomster til vores nye entré og påbegynde indretningen. Vi har brugt de sidste par måneder på, at istandsætte vores entré/bryggers og jeg ser meget frem til, at vise jer resultatet, som jeg håber på er snart, men med et fuldtidsarbejde og en datter der snart bliver 1 år, så er det nogengange bare svært, at få tid til det hele.

Billedet ovenover er en forsmag på, hvad I har at se frem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.