En verden med kunst og dansk design

I Tjørring udenfor Herning ligger butikken: Buus & Eriksen som tilbyder et stort udvalg af design til indretningen fra danske og nye designere og hvis du ligesom mig har en stor passion for indretning og dansk design, er denne butik helt klart et besøg værd.

Buus & Eriksen startede op som en online webshop med salg af egen grafiske plakater. Her formår de at designe enkle, stilrene og tidsløse design plakater til indretningen.


Her ses nogle af de sidst nye plakater og der er så mange fine plakater og mindst ligeså mange kreative kombinationer.

Se flere og bliv inspireret her.

Her ses en af deres fine plakater, brugt i egen indretning.

På få år har ægteparret formået at starte egen webshop med fine plakater og i 2015 åbnede de butikken Buus & Eriksen, beliggende i Tjørring, udenfor Herning.Butikken byder på et flot udvalg af egne malerier og fine produkter fra Upcoming og danske designere.

Buus & Eriksen drives af ægteparret Sofie Eriksen og Michael Buus.

Sofie Eriksen har siden hun var 6 år, vist et stort talent for, at male og har i dag mange kunstværker, som også kan købes i butikken.

Michael Buus har stor erfaring med salg og har også en kreativ side, som man kan se på billedet ovenover. Malerierne præsenteres også i butikken og er rigtig fine og anderledes.

Datteren Josefine Buus er også meget talentfuld og arbejder som grafisk designer, hvor hun designer rigtig fine plakater til børneværelset.

Der er flere af hendes plakater jeg godt kan lide til børneværelset. De er i et enkelt og stilrent design, hvilket jeg syntes er fint ind til børneværelset, hvor der ofte er mange ting, så helt enkle plakater og indretning er med til at skabe en hyggelig atmosfære.


Buus & Eriksen har et ønske om at støtte nye designere og formår at skabe fin inspiration og kombinerer de mange forskellige designere på en rigtig fin og inspirerende måde.

Buus & Eriksen har produkter fra mange forskellige danske designere og har efterhånden et stort udvalg inden for brugskunst til indretningen, special kaffe og vin og andre lækkerier fra bla. Trine Rytter, Karina Weihrauch, YAI YAI, BY-O, dotaarhus, skovkeramik, Damhus og mange flere.

Butikken i Tjørring er flot indrettet og til stor inspiration og med det efterhånden store udvalg, kan man bruge lang tid på at kigge og finde fine ting til indretningen.

Er selv lige i tiden, som mange andre, blevet stor fan af diverse ting med kaktus, da jeg syntes det er ufattelig dekorativt og som plante utrolig nem at passe og syntes at de mange plakater fra Buus & Eriksen med kaktus er virkelig fine enkle, stilrene og dekorative til den moderne boligindretning.

Mine 5 udvalgte til indretningen 

  • Stager fra Karina Weihrauch: I et tidligere indlæg har jeg omtalt de fine stager fra Karina Weihrauch, som virkelig har et flot, enkelt design og fåes i rigtig mange fine farver.

  • Krukker fra Trine Rytter: Jeg elsker hendes måde og bruge former og skabe et enkelt, men dekorativ design.

  • Spejl fra BY-O: De forstår at komme med et anderledes, men brugbart produkt og design. De valgte at materialer er akryl og træ og kunne være virkelig kreativ og praktisk i f.eks. en entré eller på børneværelset.

  • Vaserne fra Skovkeramik: Jeg elsker keramik, da jeg syntes det er et charmerende produkt og meget personligt, da det kræver tid, tålmodighed og der bliver kræset meget for hvert enkelt produkt, samtidig er hver enkelt design unik og har sin egen charme.

  • Træramme med magnet: Giver plakaterne generelt et virkelig fedt look, er så forelsket i disse fine rammer i egetræ.


Åbningstider Buus & Eriksen

Tir – fre: 11:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

Jeg elsker moderne boligindretning, dansk design og at skabe min egen stil og butikken Buus & Eriksen, er helt sikkert en der byder på ting inden for alt dette. Håber dette kan inspirere jer til jeres moderne og personlig indretning.

Rigtig god dag

De bedste hilsner Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.