Designs fra Normann Copenhagen

Jeg er selv blevet rigtig glad for mærket Normann Copenhagen, da jeg syntes de har rigtig mange stilrene og dekorative designs til den moderne boligindretning.

Normann Copenhagen byder på et anderledes design, som fås i både et neutralt og farverigt look og henvender sig derfor til mange.

Jeg vil her præsenterer nogle af de designs fra Normann Copenhagen, som jeg syntes passer rigtig godt ind i den moderne indretning og som jeg tror mange kunne bruge i hjemmet.

Normann Copenhagen Tablo Sofabord

Det jeg godt kan lige ved dette sofabord er:

Det enkle design, hvor man har gjort brug af runde former, ikke for hidsige farver og kombineret det med træfarvede ask ben.

Der er en kant rundt, som jeg syntes både er praktisk, men også flot, da det støtter op omkring det runde look og gør at bordpladen er mere tydelig og hører bedre sammen med de lidt kraftige ben.

  
Sofabordet vil helt sikkert se rigtig godt ud i den moderne boligindretning og det vil være flot at bryde det firkantede look, som man ofte for sig indrettet med.

Det er også muligt, at få den i et ensfarvet design, hvor det hele er samme farve. (Fås i hvid og sort) Hvis man ikke er så glad for, at have træfarvede møbler i sin indretning, er dette også et super flot og stilrent design.


Det store grå bord og det lille grå bord er lige nu til en rigtig god pris på hjemmesiden trendyliving.dk og ellers kan man her se hele udvalget, hvis en anden farve ønskes.

Sticks knage fra Normann Copenhagen

Knagen købes i et sæt, bestående af to knager og kan fås i enten sort eller natur look.

Det jeg godt kan lide ved denne knage er at:

Den ikke fylder særlig meget på væggen, hvilket betyder, at den kan være brugbar på smalle vægge, hvor man ønsker mulighed for, at hænge noget fra sig, det kan være til håndklædet i enten køkkenet eller badet eller til frakken i den lille entré.

Det anderledes design, som jeg syntes gør den dekorativ og flot at bruge i den moderne boligindretning.

Normann Copenhagen Block Table

Dette smarte og dekorative design er ikke kun praktisk, men også flot og bruge i indretningen. Den fås i mange forskellige farver og du kan se den her.

Bordet er brugbart mange steder i hjemmet, da den ikke fylder så meget, men giver den ekstra plads til, at sætte af på som man ofte mangler.


Det kan være som sengebord i soveværelset, hjørnebord i stuen, på badeværelset eller i køkkenet, til de mange småting, som er rart at have et sted til.


Dette er bare tre designs fra Normann Copenhagen, som jeg selv har kig på i tiden og som jeg syntes vil være rigtig flotte at bruge i den moderne boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.