Dansk design med historie

SEJ Design: Familie drevet virksomhed – Design med historie og 130 år bag sig.

Virksomheden blev oprindeligt startet som et maskinsnedkeri, men blev senere opkøbt og man begyndte her, at producere stilethele af samme materiale, og kom på den måde ind for skobranchen, men da skobranchen blev mere og mere overtaget af kineserne, forsøgte SEJ Design sig på nye græsgange. Læs hele historien på deres egen side: sejdesign.dk

Virksomheden har mange år bag sig og med mange gode erfaringer, som har været med til at forme virksomheden til hvad den står for og er i dag. En virksomhed som jeg finder utrolig interessant, men nok mest ud fra det de sælger i dag.


SEJ Design har meget at byde på og har et flot udvalg inde for stilrent og tidssvarende interiør design. Udvalget byder bl.a på produktet som: urtepotter, dækkeservietter, oliebakker, bordskåner og meget mere. Se det store udvalg her


Virksomheden SEJ Design er dansk og går meget op, at designet skal være enkelt og tidsløst. Jeg tror på mange vil kunne kombinere disse fine designs i deres  indretning. Det enkle design henvender sig til mange og jeg selv er glad for et enkel og personlig udtryk og bruger derfor en kombination af nye designs og retro/antikke fund, som jeg sagtens ville kunne få til, at fungere med disse flotte designs fra SEJ Design. 


Materialet er en PUR-gummi som er ufattelig slidstærk og kan derfor holde til brug både ude og inde og kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket i mange tilfælde kan være en fordel.

Læs endelig mere ind på deres hjemmeside omkring materialet her. De har skrevet meget om virksomheden og materialet, hvilket jeg syntes er med til, at støtte op omkring den gode historie som ligger bag denne spændende virksomhed. 


Ønsker for egen indretning med brug af SEJ Design. Personligt kan jeg rigtig godt lide deres dækkeservietter, som fås i flere forskellige former og størrelser. Jeg tror på det vil stå flot til de mange teaktallerkner man kan købe, eksempelvis fra Muubs, dette vil give et flot råt look. 


Et andet ønske er også et eller flere af deres bakker, som vil kunne pynte mange steder med flotte dekorationer og andre pynt på, som blomster, træting, olier i køkkenet eller andet. Se flere inspirerende billeder nedenunder.


Der er heller ikke nogen tvivl om, at de vil kunne pynte udenfor og det solide materiale gør jo, at det ikke er noget problem og gøre brug af de flotte krukker udenfor. 


Tjek endelig deres hjemmeside: sejdesign.dk og se deres flotte udvalg eller følg dem på instagram, hvor man kan se mange inspirerende billeder. 

Mit indlæg er ikke skrevet i samarbejde med SEJ Design, men er skrevet fordi jeg et stor fan af deres produkter, design og syntes de passer godt ind i den moderne boligindretning. 

God søndag og sommer ☀️ 

De bedste hilsner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.