Watch Me vægur fra Normann Copenhagen


Det flotte farverige Watch Me vægur fra Normann Copenhagen er nu kommet i nye mere dæmpede farver.

Den farverige udgave, har man valgt farverne ud fra et farvekort, hvilket betyder at farverne harmonere rigtig godt sammen og kan man godt lide en farverig indretning eller ønsker man, at have lidt farver i hjemmet, syntes jeg dette moderne vægur er, et rigtigt godt bud på noget flot og stilrent design til væggen.

normann_copenhagen_watch_me_ur_alle
De nye farver, vil passe godt ind i den nordiske stil, som omhandler et mere dæmpede valg af farver og med fokus på et råt look, hvor du gør brug af få farver og træ i indretningen.

Det jeg syntes der gør dette ur flot til, den Moderne Boligindretning, er:

  • Det stilrene design, et design der stadigvæk skiller sig ud fra de almindelige runde ure og som ikke kun hænger på væggen fordi det er praktisk, men fordi det er en del af indretningen i hjemmet.
  • Farvevalget, selv kan jeg godt lide de nye udgaver, hvor uret er ensfarvede, da jeg godt kan lide det mere simple design, da jeg syntes den passer bedst i den enkle og stilfulde indretning.


Her ser vi et godt eksempel på den nordiske stil, hvor vi har træbenene på lænestolen og sofabordet og læderet på pyntepuderne og et godt eksempel på en indretning, hvor Watch Me væguret i den grå eller den sorte farve vil passe rigtig godt ind.

Du kan se dem alle her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.