Pocket Organizer fra Norman Copenhagen

En god måde at få mere styr på alle småtingene, er ved at gøre brug af disse smarte Pocket Organizer fra Norman Copenhagen.

Det jeg godt kan lide ved disse smarte Pocket Organizer er det enkle look og de mange muligheder i forhold til opsætning og farvevalg.


Der er næsten ikke det rum, hvor denne smarte løsning ikke kan bruges. Den fås i mange forskellige farver og 4 forskellige størrelser og kan derfor nemt bruges i indretningen og det moderne hjem.


Her er et forslag, hvor de er brugt i en entré: Her kan jeg selv se behovet, da man gerne vil have et sted til nøglerne, pungen, handskerne om vinterne og alle de andre småting, som hurtig blive væk eller kommer til, at ligge at flyde et eller andet sted.


Som sengebord: Jeg har selv et meget lille soveværelse, hvor der ikke er plads til særlig store natborde og jeg ser egentlig heller ikke behovet for, et særlig stort et, da man ofte som det eneste har en mobil, evt briller og 1-2 bøger liggende og der syntes jeg denne løsning er rigtig flot og enkel.

 

http://www.journelles.de/wp-content/uploads/2015/02/Journelles_Badezimmer_InspiOllieandSebsHaus.jpg

Et oplagt valg af placering er selvfølgelig badeværelset, hvor man har rigtig mange småting, som ofte bruges hver dag og i en travl hverdag, må det gerne være nemt, at komme til. Det kan være en løsning, ligesom på billedet, hvor man hænger en enkelt op, hvor den makeup som bruges til dagligt ligger i. Det gør det pænt, enkelt og flot i det moderne hjem.


Til brug på kontoret: Et kontor kan være svær, at indrette da man ofte har brug for meget opbevaringsplads til alle småtingene og skrivebordet kan hurtig blive fyldt og derfor svær at komme til. Her ser jeg et behov, hvor disse Pocket Organizer vil være helt fantastisk, fordi man kan have nogle beholder til alle småtingene og få mere orden på skrivebordet og skabe noget flot indretning i form af små planter, som vist på billedet.

Pocket Organizerne fås i følgende farver: Hvid, sort, lysegrå, mørkegrøn, spicy orange og gylden gul.

Se de forskellige størrelser, via nedenstående links:

Pocket Organizer 1Pocket Organizer 2Pocket Organizer 3Pocket Organizer 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.