Forskellige stilarter – Part 2: Retro og genbrug

Indretning med flotte loppefund og genbrug er præget især af brug af flotte teak møbler, brug af få farver og er i forhold til fransk landsstil lidt mørkere i indretningen, på grund af teak møblerne.

Charmen ved denne indretning er brugen af flotte loppefund og arvestykker, som er med til, at gøre indretningen personlig og charmerende.
Sammenlignet med fransk landsstil, bliver der ikke brugt lige så mange nips og småting, men man har et større fokus på brugen af teak møbler og interiør med et slidt og patineret/slidt look, som er sket naturligt i dens levetid. 
De farver man ofte ser i denne indretning kan være grøn, karry gul, brun, grå og sammen giver de et rigtig flot og rustik look.Hvordan vil jeg indrette mig med denne stilart?

Jeg ville have en flot lysegrå sofa med teak ben og tilhørende teak møbler i hjemmet. Som kombination til de dæmpede farver, vil jeg bruge karry gul som en gennemgående tråd, da jeg syntes den giver indretningen et flot look. Ting som jeg syntes er flot og bruge i indretningen er: 

  • Gamle  kufferter, symaskine, metal kasser, slidte trækasse.
  • Grønne planter, ældre keramik vaser og stager. 
  • Plater, som f.eks dem fra Bjørn Wiinblad.
  • Ældre telefoner eller andre el apparater.
  • Slidte lp’er

Jeg kunne blive ved – personligt syntes jeg det er en rigtig flot stil og spændende måde at indrette sig på. Her ses nogle af min egne loppefund, som jeg kombinere i min indretning – Min indretning er ikke 100% genbrug, men jeg elsker stilen og syntes den er så flot og spændende at arbejde med og med min store interesse i indretning, har jeg stor interesse i mange forskellige typer for indretning. 

Hvad finder jeg flot ved denne stilart?

Det flotte ved denne stilart er helt klart det ældre look, som teak møbler og loppefund giver til indretningen. Stilen har en anden form for moderne udstråling og giver hjemmet og indretningen en flot charme.

Butikker og online steder jeg kan anbefale 

  • Følg Lise Vandborg fra nybyggerne – Som har brugt denne skønne stil meget i deres indretning.
  • Diverse genbrugsbutikker og loppemarked er altid spændende.
  • Andre instagram profiler som: SkrotdeluxeLopper DeluxJacobs Pulterkammer er meget at følge og har mange fine ting.

Håber dette kan være til inspiration – Det er en super flot indretning, som jeg elsker at bruge hjemme hos mig. 

Jeg elsker Moderne Boligindretning 😍 
God dag 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.