Flot og moderne lysestage i keramik


Jeg har fået øjnene op for Upcoming designeren Karina Weihrauch, som designer og laver flotte og moderne stager i et enkelt design. 


Karina står hjemme i eget hjem og arbejder med at designe flotte og moderne ting til hjemmet og ligger stor vægt på, at det skal være enkelt og rå. Jeg må sige, at jeg selv er blevet ret vild med både lysestage og kammerstage i keramik, som selvfølgelig fås i mange forskellige farver og derfor vil pynte rundt i mange hjem. 😍 


Lysestage og kammerstage forhandles bl.a. hos ModernHouse, som er en online webshop med salg af design fra Upcoming designere. Der er et flot og stort udvalg i farver og man kan kombinere lysestagerne på mange forskellige måder. Så det er kun fantasien der sætter grænser. Jeg har forsøgt her på bloggen, at komme med gode forslag i form af billeder, til flotte kombinationer.😍

Det jeg godt kan lide ved Karinas brand og design, er hvor meget hun har arbejdet med hele processen. Hun prøver sig frem og finder det rigtig spændende, at forme nye produkter og på den måde udforske de mange muligheder keramik byder på.


Lysestage har et enkelt design og fås i flere farver. Som man kan se har hun lavet den lille detalje med den lille rids eller keramik, som er skåret af, som bryder det helt enkelte, men skaber et flot, moderne og mere rå look. På toppen har de alle en flot guld holder til lyset, som er limet fast. 


Lysestage fås i tre størrelser og står rigtig flot sammen. 

Glassuren på stagerne, har enten en mat eller mere skinnende overflade og det smukke ved håndlavede design er selvfølgelig, at ikke et produkt er ens.


Kammerstage er mere detaljeret og der er arbejdet mere med selve designet af dette produkt. En kammerstage er jo oprindeligt et gammelt og antik produkt, men her synes jeg, at Karina har formået, at gøre den nymoderne med den flotte glassur og stadigvæk enkelt design.
Se og læs mere på webshoppen om de flotte og moderne lysestage og kammerstage på ModernHouse.

Jeg elsker Moderne Boligindretning.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.